BAS JO15-1 - DSV '61 C1 : 4-2

BAS JO15-1 4 - 2  DSV '61 C1
4-5-2002

Perfecte afsluiting BAS C1

Met een 4-2 overwinning, bloemen, en een prachtige feestavond heeft BAS C1 een succesvol seizoen afgesloten.

Nadat BAS C1 vorige week al kampioen was geworden moest er nog één maal een competitiewedstrijd worden gespeeld. In een thuiswedstrijd nam BAS C1 het op tegen de nummer 3 van de ranglijst : DSV '61 C1.

Aan het begin van de dag werd er een beroep gedaan op de spelers van BAS C1 bij het ophalen van het oud papier. Iedereen was aanwezig zodat om 10.30 uur dit klusje geklaard was en BAS zich op kon maken voor de laatste competitiewedstrijd.

De spelers hadden al duidelijk de feeststemming er in zitten. Alle spelers hadden hun haar voor de gelegenheid blauw gekleurd. Ook de twee leiders en de trainer moesten hier aan geloven. Voordat er met de wedstrijd begonnen kon worden werd de technische staf nog een cadeau aangeboden namens de spelers. Een T-Shirt met hierop alle spelersnamen en een bedanktekst. Een prachtig gebaar voor een prachtig seizoen.

De wedstrijd die volgde was vooral de eerste helft BAS C1 onwaardig. Na een goede start met de 1-0 door Luke van de Burg liet BAS zich terugzakken en kreeg zo twee doelpunten om de oren. Ruststand : 1-2.

In de tweede helft stelde BAS binnen 2 minuten orde op zaken. De 1-2 werd omgebogen in een 3-2 voorsprong. De gewenste 200 doelpunten voor konden helaas niet meer gehaald worden. De eindstand van 4-2 zorgde voor:

• 22 gespeelde wedstrijden
  • 22 gewonnen wedstrijden
  • 194 doelpunten voor
  • 9 doelpunten tegen

Klik hier voor de foto's van de wedstrijd.

Na de wedstrijd werd er nog een elftalfoto gemaakt en kon BAS C1 zich opgaan maken voor het kampioensfeest.

Om 17.00 uur vertrokken de spelers naar de Lisdoddeweg 7 om daar het kampioenschap te vieren. De barbeque en het drinken zorgden voor een perfecte afsluiting van dit succesvolle seizoen.