BAS JO15-1 - WVF C1 : 1-2

BAS JO15-1 1 - 2  WVF C1
15-10-2005

Verlies op de valreep

Voor WFC begon de wedstrijd met een minuut stilte, vorige week overleed hun vaste scheidsrechter dit alles was op hun gezichten af te lezen. In de eerste helft ging het spel over en weer met voor beide partijen diverse kansjes. Tot de vrije trap van Remon die de keeper van WFC verraste en deze de bal losliet zodat Timo de bal in het doel kon schieten (1-0). Kort daarna kreeg onze keeper Sander Westdijk een trap tegen het achterhoofd. Een beetje verdwaasd bleef Sander toch nog enige tijd in het veld. De leiding besloot enige tijd later om de keeper toch te vervangen. Spits Danny verruilde zijn favoriete nummer 7 voor het shirt van Sander en Robin kwam op de plek van Danny. BAS bleef de eerste helft in de wedstrijd en door diverse goede reddingen van de invallende keeper ging BAS de rust in met de voorsprong.

Helaas, helaas
In de tweede helft kwam Wouter voor Jeroen van Dijk in het veld om de rust achterin te bewaren maar desondanks brak de nummer 7 (ook toevallig) van WFC door en wist het doel te treffen(1-1).Cor die een blessure opliep werd vervangen door Rick Aerouts. Enige minuten later kwam WFC op voorsprong (1-2). BAS bleef de aanval zoeken maar dit bleef zonder resultaat. In de laatste minuten kreeg Timo nog een geweldige kans maar het geluk was niet aan de zijde van BAS. Speler van de wedstrijd is de altijd hardwerkende Gabi die het hele middenveld beloopt maar ook hij kon er niet voor zorgen dat BAS toch nog een puntje uit deze wedstrijd haalde. Al met al een goede wedstrijd en helaas voor BAS geen punten.Tot slot hopen we dat onze keeper weer snel in het doel mag staan(vanaf deze plek van harte beterschap Sander).