BAS JO15-1 - Zwolsche Boys C1 : 6-4

BAS JO15-1 6 - 4 (2 - 2) Zwolsche Boys C1
1-11-2008, 10:30 uur

BAS JO15-1 - Zwolsche Boys C1

Veld 2 was vandaag het decor van een gekke wedstrijd. Zwolsche Boys onder leiding van oud-BAS trainer Jesper Schols was de tegenstander. Jelle en Tom J. ontbraken vanwege blessures. Sjoerd keepte in de C2. We werden aangevuld met Remco (C2), Rutger en Simone (D1).
Eigenlijk vanaf de aftrap, die voor Zwolsche Boys was, was het BAS dat dicteerde. In de eerste twintig minuten was het samenspel bij tijd en wijle een streling voor het oog. Men gunde elkaar de bal. Liepen goed vrij. Kansen werden er voldoende gecreerd. De lat en paal werden geraakt. En ook de keeper van Zwolsche Boys werd menigmaal getest. Dat het na deze twintig minuten slechts 2-0 voor BAS was, heette een klein wonder. Christiaan scoorde tweemaal op aangeven van Theo. Na de tweede goal zakte het spel van BAS qua niveau in elkaar. Er werd uit positie gelopen. Verkeerde beslissingen genomen, en de verdedigende taken verwaarloosd. Zwolsche Boys rook haar kans en zette in vijf minuten de wedstrijd op zijn kop. Met een 2-2 ruststand werd de kleedkamer opgezocht.
Een stevig praatje in de rust heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat de manschappen van de C1 binnen vijf minuten de stand weer naar een comfortabele voorsprong hebben gebracht, 4-2. En weer tweemaal Christiaan. Dit maal op aangeven van weer Theo en Art. Niet veel later zorgde Jorrit vanuit een corner voor de beslissing, 5-2. Zo leek het althans. Een kwartier voor tijd scoorde Zwolsche Boys weer tweemaal binnen vijf minuten. Het werd weer spannend..
Niet voor lang. Tosan zorgde nu voor een definitieve beslissing uit een mooie steekpass van Jordy.
Al met al voegen we drie punten toe aan ons puntentotaal. Hebben we weer lekker veel gescoord. Lekker trainen deze week en dan wacht CSV'28 op ons..

Jorrit Doorman

BAS JO15-1 - ZWOLSCHE BOYS C1: 6 - 4 (2 - 2)

8' doelpunt 1 - 0  Christiaan Grin (Theo Burgers)
20' doelpunt 2 - 0  Christiaan Grin (Theo Burgers)
31' doelpunt 2 - 1
35' doelpunt 2 - 2

38' doelpunt 3 - 2  Christiaan Grin (Theo Burgers)
40' doelpunt 4 - 2  Christiaan Grin (Art Drent)
46' doelpunt 5 - 2  Jorrit Doorman (-)
55' doelpunt 5 - 3
58' doelpunt 5 - 4
61' doelpunt 6 - 4  Tosan Zargari (Jordy Knippenborg)

Opstelling BAS JO15-1 (4-3-3):