BAS JO15-1 1 - 12 (1 - 5) ZAC C1
29-11-2008, 10:30 uur

BAS JO15-1 - ZAC C1

Zoals de uitslag doet vermoeden bleek koploper ZAC een grote maat te groot voor BAS. Bilal en Jeroen waren ziek. Sjoerd keepte in de C2. Op de bank begonnen Tosan en Jordy.
Het begin van de wedstrijd was veelbelovend. De eerste tien minuten was er een licht veldoverwicht voor BAS en ook de eerste grote kans was voor de ploeg in het rood. Na een mooie dieptepass ontsnapte Christiaan op randje buitenspel. Op randje zestien ging deze kans verloren. Een minuut later lag de bal er aan de andere kant van het veld wel in, 0-1. ZAC bleef de gehele morgen bijzonder effectief in het benutten van kansen. Het was niet eens zo zeer dat wij zo slecht speelden, alles was ZAC toucheerde leek wel in goud te veranderen. Halve mogelijkheden werden doelpunten en zo stonden wij met rust 1-5 achter.
Desondanks was ons eigen spel van een acceptabel niveau. We bleven constant voetballen en gaven niet op. Meerdere malen hebben we mooie combinaties van achteruit naar de voorwaartsen gezien. Kansen kregen wij ook. Waar ZAC wel wist te scoren, lukte het ons niet. Waarschijnlijk blijft dit alles bespaart voor de wedstrijd volgende week tegen Unicum.
Einduitslag 1-12.

’35 1-5 Christiaan Grin

Christiaan Grin

BAS JO15-1 - ZAC C1: 1 - 12 (1 - 5)

35' doelpunt 1 - 5  Christiaan Grin (-)

Opstelling BAS JO15-1 (4-3-3):