BAS JO15-1 - Unicum C1 : 1-1

BAS JO15-1 1 - 1 (1 - 0) Unicum C1
6-12-2008, 10:30 uur

BAS JO15-1 - Unicum C1

De eerste return-wedstrijd van de competitie stond vandaag op het programma. Uit werd er met 4-4 gelijk gespeeld. De vraag was of we de thuiswedstrijd in een winstpartij zouden kunnen omzetten. Bilal was nog steeds niet van de partij, en ook Remco was afwezig.

De wedstrijd begon redelijk gelijkwaardig. Unicum nam daarna de regie over. Door een goede organisatie en het collectief konden we de stand gelijk houden. In het verloop van de eerste helft deed de wedstrijd zich kantelen in het voordeel van BAS. Het was Sven die op rechts op snelheid kwam en een prima voorzet bij Christiaan afleverde. Deze draaide knap weg en schoot droog in de onderhoek raak, zijn 14e competitie treffer alweer. In de fase hierna volgden een reeks aan corners en prima schietkansen. Jammer genoeg bleef het 1-0 en namen we dit mee de rust in.
De tweede helft begon zoals de eerste helft eindigde. Kansjes voor BAS, geen doelpunten. Unicum ging achterin 1 op 1 spelen en kreeg meer druk vooruit. We hielden goed stand. Helaas ging de counter een paar keer de soep in. Er ontstond in de laatste vijf minuten grote druk op het BAS doel. Helaas moesten we een paar minuten voor het eind capituleren. Een van richting veranderd schot was voor Dylan onhoudbaar. De teleurstelling droop van de kopjes af. Niet veel later floot de scheidsrechter af.

Door de goede organisatie, het collectief en de werklust waren we dicht bij de overwinning. Helaas mocht het niet zo zijn. Volgende week wacht IJVV op ons.

’23 1-0 Christiaan Grin ass. Sven Geling
’64 1-1

Christiaan Grin

BAS JO15-1 - UNICUM C1: 1 - 1 (1 - 0)

23' doelpunt 1 - 0  Christiaan Grin (Sven Geling)