Zwart Wit '63 C1 3 - 12 (2 - 5) BAS JO15-1
28-2-2009, 11:00 uur
Sportpark Parkweg, Parkweg 0 Harderwijk

Zwart Wit '63 C1 - BAS JO15-1

In de tweede competitiewedtrijd na de winterstop werd op een overtuigende manier, met veel doelpunten, Zwart Wit'63 C1 uit Harderwijk verslagen. Dylan was met de C2 mee. Tom Drent speelde weer met de B1 mee en Rutger was bij de D1. Bilal kwam te laat en plaatste zichzelf buiten de basis, of stond hij dat sowieso al? Samen met Rick hield hij de bank warm.

In de beginfase maakten we het ons zelf nog lastig tegen de Harderwijkers. De eerste twee mogelijkheden waren voor ons, maar Christiaan zijn schoten waren nog niet scherp. Na vijf minuten moest Tom Jongen het veld al verlaten na een tik op de kuit. Bilal verving hem. Nog niet van deze klap bekomen of een Zwart Witter kopte de bal uit een vrije trap raak. Toch niet de start waar wij op hoopten. Gelukkig herstelde Bilal het snel, Art gaf hem een vrije doortoch naar de keeper. 1-1. Onachtzaamheid in de achterhoede bracht ons weer op achterstand, maar hierna was het gedaan met de pret voor de Zwart Witters en was er van een wedstrijd geen sprake meer.

Art bracht de ploegen op gelijke hoogte op ongeveer dezelfde manier als Bilal. Dit na een pass van Jordy. Dit was voor Art zijn eerste competitietreffer sinds 24-03-2007. De beer is los! Via scores van Christiaan, Bilal en een afstandschot van Jordy bereikten we de 2-5 ruststand.

De tweede helft verliep een stuk soepeler. De score werd snel opgevoerd en uiteindelijk een eindstand van 3 - 12 bereikt. Complimenten vooral waarop het begin van de tweede helft werd gespeeld en gescoord.

Theo Burgers

ZWART WIT '63 C1 - BAS JO15-1: 3 - 12 (2 - 5)

5' doelpunt 1 - 0
10' doelpunt 1 - 1  Bilal El-Achak (Art Drent)
12' doelpunt 2 - 1
20' doelpunt 2 - 2  Art Drent (Jordy Knippenborg)
24' doelpunt 2 - 3  Christiaan Grin (Theo Burgers)
30' doelpunt 2 - 4  Bilal El-Achak (Theo Burgers)
35' doelpunt 2 - 5  Jordy Knippenborg (-)

40' doelpunt 2 - 6  Christiaan Grin (Jorrit Doorman)
43' doelpunt 2 - 7  Art Drent (-)
46' doelpunt 2 - 8  Christiaan Grin (Art Drent)
54' doelpunt 2 - 9  Theo Burgers (-)
57' doelpunt 2 - 10  Jelle Oosterkamp (Christiaan Grin)
58' doelpunt 2 - 11  Bilal El-Achak (Art Drent)
65' doelpunt 2 - 12  Jorrit Doorman (Christiaan Grin)