BAS JO15-1 - WHC C1 : 3-3

BAS JO15-1 3 - 3 (2 - 2) WHC C1
7-3-2009, 10:30 uur

BAS JO15-1 - WHC C1

Onder een lekker voorjaarszonnetje werd de wedstrijd BAS C1 - WHC C1 afgewerkt. Aan BAS zijde ontbrak Sven vanwege een familieweekend. Verder was het volle bak en schoven Rutger en Ony na hen wedstrijd van de D1 bij ons aan.
Het wedstrijdbeeld over de gehele wedstrijd was rommelig. Beide partijen deden niet veel voor elkaar onder. Mede daardoor was het moeilijk voor een partij om te domineren. Op het middenveld was het erg druk en het voetballen moeilijk. De keren dat er hier meer ruimte ontstond werd er gelijk beter gespeeld. Een hoge handelingssnelheid werd er gevraagd. Onze achterhoede had het lastig met de linksbuiten van WHC, groot en snel.

Na een minuut of zes kwamen we vrij onverwacht op achterstand. Gelukkig kon Christiaan na een combinatie met Jorrit snel gelijkmaken. Hierop volgde een fase waarin het spel meer plaatsvond op de helft van WHC. Tot grote kansen leiden dit niet, mogelijkheden wel. Toch was het weer WHC die op voorsprong kwam. Niet geheel scherp verdedigen zorgde ervoor dat er door WHC makkelijk gescoord kon worden. In de laatste minuut voor rust kwamen we weer op gelijke hoogte, een mooie pass van Art op het hoofd van Jorrit over de keeper.

In de tweede helft komen we op dat moment verdiend op voorsprong. Remco geeft van dichtbij het laatste zetje. WHC was veelal gevaarlijk via de counter, maar speelden deze niet zorgvuldig uit. Ook Sjoerd bleek een behoorlijke sta in de weg. Uiteindelijk bleven de drie punten niet in Biddinghuizen. WHC scoorde de gelijkmaker.

Erg volgde nog een spannenden slotfase met voor beide doelen gevaarlijke momenten. De 3-3 eindstand kan als terecht worden beschouwd. Al werd het punt in het Wezeper kamp met meer blijdschap ontvangen dan in Biddinghuizen.

BAS JO15-1 - WHC C1: 3 - 3 (2 - 2)

6' doelpunt 0 - 1
11' doelpunt 1 - 1  Christiaan Grin (Jorrit Doorman)
31' doelpunt 1 - 2
34' doelpunt 2 - 2  Jorrit Doorman (Art Drent)

47' doelpunt 3 - 2  Remco de Boer (-)