BAS JO15-1 - Omniworld FC C2 (BVO) : 1-3

BAS JO15-1 1 - 3 (0 - 1) Omniworld FC C2 (BVO)

Avondwedstrijd in Biddinghuizen

Het verslag van FC Omniworld:

BAS C1 - FC Omniworld C2

Het was een behoorlijke rit naar Biddinghuizen, met regen onderweg. Vooraf hadden we dat anders verwacht. BAS beschikt over een mooi complex met mooie kleedkamers, we werden prima opgevangen.

Het spel zag er rommelig uit, we hadden best wel momenten met lang balbezit, maar echt ver op hun helft kwamen we niet. De tegenstander probeerde ons steeds te verassen in de omschakeling, maar de buitenspelregel bleek een lastige voor de BAS-aanvaller(s). Marc was nog het dichtst bij een doelpunt, maar de door Frank teruggelegde bal werd te slap ingeschoten. Aan de ander kant was een doelpunt voor de thuisploeg wel verdiend geweest. Sanya haalde de bal van de doellijn, en ook zelf hielpen zij een aantal kansen om zeep. Damian ontsnapte nog een keer aan een gele kaart en een strafschop tegen (toen hij te laat uitkwam). De eerste treffer kwam echter van ons, Jeroen werd op z'n hakken getrapt en Marc benutte de strafschop feilloos, 0-1. Onderweg naar de aftrap werd er nog een speler van BAS met vijf strafminuten naar de kant gestuurd, wegens aanmerkingen op de arbitrage. Joël haalde vlak daarna nog een bal van de lijn en had verdedigend geen moeite tegen het meisje met nummer 13.

Het begin van de tweede helft zag er beter verzorgd uit, maar verrassend genoeg scoorde BAS met een afstandschuiver de 1-1.

Het spel zag er hierna iets onverzorgder uit maar nu konden we wel afstand nemen, want er kwamen kansen. Fabio had veel lange dribbelacties en Jeroen was een aantal keren gevaarlijk met een schot. Daarna lukte het scoren wel, Sarujan bracht Fabio in positie en ja hoor, ... 1-2. Vlak voor tijd bracht Fabio na een lange dribbel de bal bij Jeroen, zijn harde schot was te lastig voor de doelman, 1-3.

Rutger Oomen

BAS JO15-1 - OMNIWORLD FC C2 (BVO): 1 - 3 (0 - 1)

22' doelpunt 0 - 1

40' doelpunt 1 - 1  Rutger Oomen (Ony Miah)