BAS JO15-1 - SVI C1 : 4-2

BAS JO15-1 4 - 2 (4 - 1) SVI C1
17-10-2009, 10:30 uur

Twintig minuten is genoeg voor C1

Afgelopen zaterdagmorgen ontving BAS C1 de nummer zeven uit de competitie en wel SVI C1. Vorig weekend wist SVI C1 Hoevelaken C1 nog te verslaan met 2-0. Voor de jongens uit Hoevelaken betekende dat de eerste nederlaag van het seizoen. BAS C1 verloor ook voor de eerste maal van het seizoen van WVF C1.

BAS C1 kwam sterk uit de startblokken en binnen de minuut was er al de eerste mogelijkheid. Aan de andere kant van het veld werd SVI nog niet gevaarlijk, maar scoorde wel. Een onoplettendheid van Ony zorgde ervoor dat de spits van SVI kon scoren. Gelukkig repareerde Ony de stand. Ingeschoven van achteruit gaf hij Rutger vrije doorgang naar de keeper door het hart van de SVI verdediging. Een werkelijk fantastische pass van Ony. Rutger, die nu alleen opdook voor de keeper, schoof de bal in de onderhoek.

De stand was weer gelijk en het sein voor BAS C1 om even lekker door te rammen. Twintig minuten later is de wedstrijd dan beslist. BAS ramt inderdaad lekker door en geeft SVI geen kans. Eerst is het Bilal die BAS op voorsprong zet. De derde treffer is weer vanuit de Ony-Rutger tandem. En goal nummer vier komt voort uit een goede actie van Simone. Bilal is de speler die het laatste zetje geeft en de wedstrijd eigenlijk al in het slot gooit.

De tweede helft ging voortvarend van start. Er werd weinig weggegeven en het was wachten op de vijf tegen één. Net als in de eerste helft blinkt de scheidsrechter uit in warrige beslissingen. Gaande weg de wedstrijd gaan spelers van beide elftallen zich hier meer en meer aan ergeren wat de wedstrijd geen goed deed. Na een kwartier spelen in de tweede helft is het SVI dat scoort uit een vrije trap. Even later krijgen ze nog een levensgrote kans en verder houdt BAS goed stand achterin. Voorin kwamen we er niet meer uit. En zo bloedde de wedstrijd een beetje dood. Op naar het eindsignaal en afwachten wat het resultaat in de andere wedstrijden was.

IJVV verloor als verwacht in Hoevelaken, die spits blijkt toch lastig uit te schakelen.. En we wachten dan maar op het verslag van IJVV of dat daadwerkelijk zo is, de verslagen die altijd leuk zijn om te lezen. WVF deed het weer goed en won bij VVOP. VSCO'61 bemachtigde het eerste puntje in de derby tegen ESC. SDC Putten deed wat het moest doen en vind aansluiting bij de bovenste plaatsen. Het won van Hierden. De laatste wedstrijd tussen CSV'28 en Unicum werdt een nipte overwinning voor Unicum. Zo vormt er zich een top drie, met kort daarachter enkele achtervolgers.

Volgende week zaterdag speelt BAS thuis voor de beker tegen ZAC.

Bilal El-Achak

Rutger Oomen

BAS JO15-1 - SVI C1: 4 - 2 (4 - 1)

2' doelpunt 0 - 1
5' doelpunt 1 - 1  Rutger Oomen (Ony Miah)
14' doelpunt 2 - 1  Bilal El-Achak (Rutger Oomen)
18' doelpunt 3 - 1  Rutger Oomen (Ony Miah)
24' doelpunt 4 - 1  Bilal El-Achak (Simone Kets)