BAS JO15-1 - SVI C1 : 1-5

BAS JO15-1 1 - 5 (1 - 3) SVI C1
25-9-2010, 11:00 uur

Verlies tegen sterk spelend SVI C1.

Op de vierde speelronde van de competitie kregen wij te maken met SVI C1. De koploper van de competitie met nog geen wedstrijd verloren. Wij moesten het nog doen zonder David Maduro. Hij is nog geblesseerd.

Op voorhand een zware dobber dus, maar niets was minder waar in de openingsfase. Op ons hoofdveld kwamen we op voorsprong door een terecht gegeven penalty. Aanvoerder David voltrok het vonnis. SVI moest nu op jacht. Wij speelden met veel inzet en de verdediging en middenveld hadden het zwaar. Er werd ontzettend veel beulswerk verricht. Helaas konden we SVI niet van het scoren afhouden. Er waren verdedigend goede acties, maar met de rust stonden we achter met 1-3.

In de rust kwamen Simone en Stefan in het veld voor Patrick en Marielle. Hopelijk konden we voorin meer afdwingen.

Nog steeds hadden we het minder zwaar. We hadden de zaakjes beter onder controle. In de aanval kregen we goede kansjes, maar de Zwolse goalie wist telkens te redden. Stefan hield de ballen voorin goed vast. Hij wordt steeds beter. Yordi en Niels hadden op het middenveld de handen vol aan de tegenstanders, maar deden het goed.

SVI liep nog uit naar 5-1. Jammer. Maar... Met de inzet en gedrevenheid, die we zowel tegen Unicum als tegen SVI hebben laten zien, kunnen we verder. Ik ben ervan overtuigd dat we ook punten gaan pakken. Hopelijk beginnende zaterdag in de uitwedstrijd tegen WHC.