Go Ahead K. C1 3 - 0  BAS JO15-1
16-10-2010, 11:15 uur
Cellesbroek-Middenwetering, Buitenbroeksweg 2 Kampen

Go Ahead wint weer van BAS.

Na eerder voor de beker tegen elkaar gespeeld te hebben was er nu de confrontatie tussen Go Ahead Kampen C1 en BAS C1 voor de competitie. BAS was degelijk gehavend door de blessures van Marielle en Patrick. Daarnaast begon zondaar David Maduro op de bank.

Voor trainer/coach Burgers weinig keuzemogelijkheden deze zaterdag. Een zware dobber op voorhand, Go Ahead won vorige week met maar liefst 10-3 van IJVV. De bal blijft rond en BAS ging op oorlogspad richting Kampen.

Met Simone in de spits, Sjef vanaf links en Stefan op de rechterkant werd de achterhoede van Go Ahead goed uitgetest. Eigenlijk stond BAS de eerste helft wel goed te voetballen. Het was degelijk, er werden geen kansen weggegeven en bij tijd en wijle kwam men er gevaarlijk door. Dat we toch met een achterstand de rust in gingen was een mentale tegenslag. Marcel had geen antwoord op een afstandsschot.

In de tweede helft kwam de klasse van Go Ahead toch lichtjes bovendrijven. Met veel inzet en enthousiasme kon helaas niet worden voorkomen dat de eindstand 3-0 in ons nadeel werd. We hadden de eer nog kunnen redden maar helaas ging de kopbal van Yordi (na een uitstekend genomen corner door Stefan) tegen de paal en werd de bal daarna door de tegenstander uit het strafschopgebied getrapt. A

Aanstaande zaterdag is het beker / inhaalweekend en spelen we vriendschappelijk tegen ESC, hopelijk zijn dan onze geblesseerde spelers Marielle en Patrick dan ook weer van de partij.

Opstelling BAS JO15-1 (4-3-3):