Vriendschappelijke wedstrijd
23-10-2010, 10:00 uur
Burg. Bode Sportpark, Zwolscheweg 6 A Elburg

BAS legt ESC over de knie.

Op deze beker/inhaal zaterdag werd er een vriendschappelijke wedstrijd georganiseerd tegen ESC C1 uit Elburg. Na een goede partij voetbal won BAS met 3-1. Doelpuntenmakers waren Jesper, Sjef en David van Dijk.

Weer een overwinning en een mooie, BAS C1 speelde veel sterker dan ESC C1. Ondanks het sterkere spel kwam BAS de eerste helft niet tot scoren, en de gulden voetbalregel "als je zelf niet scoort doet de tegenstander het" kwam weer uit. ESC scoorde via een uitval, een dieptepass, onvoldoende rugdekking en 1-0 voor ESC.

In de tweede helft kwam gelukkig het betere spel wel tot uitdrukking in maar liefst drie doelpunten, de eerste gemaakt door Jesper. Een prima ingeschoten vrije trap ging de linkerbovenhoek in, 1-1.

Sjef werd daarna de diepte ingestuurd en middels zijn snelheid alleen op de keeper af en had hij zijn doelpunt weer te pakken, 1-2. Het derde doelpunt was helemaal van grote schoonheid, wederom Sjef de diepte ingestuurd en nu niet zelf gescoord want Sjef legde de bal breed op de vrijstaande David van Dijk die beheerst scoorde, 1-3.

Nu aanstaande zaterdag thuis tegen SDC Putten met het opgedane vertrouwen weer scoren en de punten pakken.