BAS JO15-1 - Zwart Wit '63 C1 : 3-4

BAS JO15-1 3 - 4  Zwart Wit '63 C1
24-9-2011, 10:00 uur

Verlies tegen Zwart-Wit C1

BAS heeft zijn derde competitiewedstrijd niet winnend weten aft e sluiten. Er werd met 3-4 verloren van Zwart-Wit. In de eerste helft wisten beide ploegen driemaal het net te vinden. Doelpuntenmakers aan de kant van BAS waren Gerwin Schaap, Stefan Timmerman en Yordi Schols.

BAS kon niet over een voltallige selectie beschikken. Niels, net terug van een blessure, was geveld met griep. Stefan, net hersteld van een griep, kon op de bank plaats nemen. Gerwin mocht als spits beginnen, de rest was bekend.

De wedstrijd was nog maar net van start of de bal lag al achter Hessel. Een fout in de opbouw werd afgestraft door de spits van Zwart-Wit. BAS had moeite de bal achterin in de ploeg te houden en moest het vooral hebben van een ingeving van één van de aanvallers. Het was dan ook Gerwin die de stand gelijk wist te trekken. Het spel golft op en neer. Aan beide kanten krijgen de ploegen de kans om de score uit te breide. Yordi doet dat namens BAS en zwart-wit weet een vrije trap te benutten.

BAS weet vlak voor tijd op voorsprong te komen, na een fout van de keeper van Zwart-Wit, weet Stefan binnen te tikken. De gedachtes van de spelers waren waarschijnlijk al bij de thee, Zwart-Wit weet zich, vanaf de aftrap, door de verdediging te voetballen en maakt één minuut na onze goal de 3-3.

In de tweede helft is het Zwart-Wit met het veldoverwicht en ook met de enige goal, een speler van Zwart-Wit wordt onreglementair onderuit gehaald in de 16-meter. Zwart-Wit weet deze te benutten en verder geen doelpunt tegen te krijgen. Een verdiende overwinning, gezien het spelbeeld in de tweede helft.

Volgende week moeten we richting Lelystad. Unicum C2 is dan de tegenstander.

Stefan Timmerman

Yordi Schols

Gerwin Schaap

BAS JO15-1 - ZWART WIT '63 C1: 3 - 4

5' doelpunt 0 - 1
9' doelpunt 1 - 1  Gerwin Schaap (-)
13' doelpunt 1 - 2
20' doelpunt 2 - 2  Yordi Schols (-)
35' doelpunt 3 - 2  Stefan Timmerman (-)