BAS JO15-1 - Lelystad '67 C2 : 1-3

BAS JO15-1 1 - 3  Lelystad '67 C2
29-10-2011, 10:00 uur

BAS verliest thuis van SV Lelystad

BAS heeft wederom een competitiewedstrijd niet winnend weten af te sluiten. In een wedstrijd waar alles inzat werd uiteindelijk met 1-3 verloren van Sv Lelystad. Doelpuntenmaker aan de kant van BAS was Stefan Timmerman.

Vooraf kon de begeleiding niet beschikken over een volledige selectie. Keeper Hessel Bregman heeft nog steeds zijn vinger gebroken. Gerwin en Karst kwamen hierdoor als keeper binnen de lijnen.

Drie minuten onderweg, lag de bal al achter Gerwin. De Vleugelspeler van Sv Lelystad kreeg geen druk en mocht vrij uithalen. Gelegenheidskeeper Gerwin wist dit schot niet te pareren. Wat volgde was een rommelige wedstrijd. De verdedigers hadden moeite met de opbouw, waardoor er van beide kanten veel balverlies werd geleden.

Desondanks, kregen Joran en Marielle een grote kans. Oog in oog met de keeper wisten zij niet te scoren. Ondertussen werd het, onder de jongens, wat grimmiger. Er werden een paar goede duels uitgevochten op het middenveld. Uiteindelijk escaleerde de boel, na een stevige tackle van Stefan Timmerman.

De technische staf van Sv Lelystad sprong op en vloog het veld in. Met drie man sterk werd de scheidsrechter en Stefan verbaal onder vuur genomen. De scheidsrechter, die al een tijdstraf aan Stefan had gegeven, besloot de wedstrijd te staken.

Na een tijdelijke staking, werd de wedstrijd gelukkig hervat. De spelers van BAS waren diep onder de indruk van het verbale geweld van Lelystad. Lelystad kreeg ruimte om te voetballen en wist nog tweemaal te scoren. Uiteindelijk scoorde Stefan de ere treffer.

Complimenten voor de technische staf van Sv Lelystad in de tweede helft. Zo hoort het. Een goed voorbeeld doet volgen.

Stefan Timmerman

BAS JO15-1 - LELYSTAD '67 C2: 1 - 3

3' doelpunt 0 - 1
41' doelpunt 0 - 2
52' doelpunt 0 - 3
64' doelpunt 1 - 3  Stefan Timmerman (Yordi Schols)