VVOG C2 1 - 4  BAS JO15-1
19-11-2011, 08:45 uur
De Strokel, Strokelweg 1 Harderwijk

BAS wint in Hardewijk

De ogen van de spelers stonden ’s ochtends nog op een kier. Voor een enkeling nog dicht, maar BAS wist toch de drie punten huiswaarts te nemen. In een spannende wedstrijd, met leuk voetbal wist BAS drie keer meer te scoren dan VVOG. Doelpuntenmakers aan de kant van BAS waren Yordi Schols (2x), Stefan Timmerman (1x) en Gerwin Schaap (1x).

De begeleiding van BAS kon vooraf niet over een fitte selectie beschikken. Middenvelder Patrick Timmerman, vervelend terecht gekomen in het duel tegen Zeewolde, had nog teveel last van zijn schouder en kon niet meedoen. Ook waren er wat aanpassingen in de opstelling. Gerwin mocht in de spits beginnen, Stefan als rechtsvoor.

BAS begon fel, had iets overwicht en kreeg een aantal kansen. BAS wist ook de score te openen, een corner van Stefan werd verlengt door Gerwin en binnen geknikt door Yordi. BAS kreeg het na dit doelpunt moeilijk, VVOG kwam beter in de wedstrijd en Hessel werd al een keer getest. De uiteindelijke gelijkmaker was dan ook verdiend.

VVOG had zelfs de 2-1 op de schoen, maar Hessel wist deze knap te pareren. Bij BAS kwamen David en Tim in de ploeg voor Marielle en Joran. BAS kwam weer beter in het spel en David bleek de perfecte aanjager. De ploeg ging mee in de strijd die David leverde op het middenveld. Het doelpunt bleef uit, maar het gaf vertrouwen voor de tweede helft.

In de rust werden er wat aanpassingen gedaan. Stefan en Walid moesten beter opengedraaid staan. Gerwin moest meer ondersteuning krijgen van de middenvelders.

De tweede helft was tien minuten oud, wanneer BAS de voorsprong pakt. Het was wederom Gerwin met de assist, dit keer Stefan als afmaker. BAS drukte door, Gerwin kaatste als nooit tevoren en liet Yordi zijn tweede te maken.

VVOG ging meer risico’s nemen. Het spel golfde op en neer, de ruimtes werden groter. De verdediging van BAS hield stand. Yordi miste nog een keer oog in oog met de keeper. Gerwin wist de wedstrijd wel te beslissen. Na drie assists ook nog een doelpunt. Klasse.

Aankomende zaterdag geen competitie, maar een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Kampen C1.

Yordi Schols

Gerwin Schaap

Stefan Timmerman

VVOG C2 - BAS JO15-1: 1 - 4

10' doelpunt 0 - 1  Yordi Schols (Gerwin Schaap)
18' doelpunt 1 - 1
40' doelpunt 1 - 2  Stefan Timmerman (Gerwin Schaap)
43' doelpunt 1 - 3  Yordi Schols (Gerwin Schaap)
52' doelpunt 1 - 4  Gerwin Schaap (Stefan Timmerman)