BAS JO15-1 6 - 0 (4 - 0) Nunspeet C2
Bekerwedstrijd
22-10-2011, 11:00 uur

BAS wint eenvoudig van Nunspeet

BAS mocht niet met 0-9 of meer verliezen, om door te gaan in de beker. In een eentonige wedstrijd met BAS als sterkste ploeg, kwam de volgende ronde in de beker geen moment in gevaar. Doelpuntenmakers aan de kant van BAS waren Patrick Timmerman(2x), Gerwin Schaap(2x), Walid el Achack en Jesper Claassen.

Vooraf kon de begeleiding niet beschikken over een volledige selectie. Keeper Hessel Bregman heeft zijn vinger gebroken en kan circa drie weken niet keepen. Yordi Schols, net terug van een blessure kon in de goal beginnen.

Na een goede wedstrijd tegen Swift, waren de verwachtingen hooggespannen. Konden we weer domineren? Een kwartier later zijn de verhoudingen duidelijk. BAS valt aan, Nunspeet verdedigt. Jesper weet, in de 13e minuut, de score te openen. Een strakke corner van Stefan wordt op waarde geschat door Jesper. Twee minuten later is het alweer raak. Wederom Stefan met de assist, dit keer is het Patrick die binnenschiet.

Nunspeet heeft het moeilijk en kan niet in de buurt van de goal komen. Yordi krijgt uiteindelijk twee terugspeelballen in de eerste helft. BAS domineert en weet de score uit te breiden, dankzij wederom Patrick en Walid.

In de rust komt Joran Petersen in de ploeg voor Niels Mangnus. Tim Suter, vergeten af te melden, blijft nog even op de bank. Gerwin zakt een linie, en komt op tien.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Nunspeet moet alle zeilen bij zetten om de aanvallers van BAS af te stoppen. De trainer krijgt wat tijd voor het maken van foto’s. De C1 voetbalt er lustig op los. Gerwin Schaap weet uiteindelijk nog twee keer te scoren. De spits, Stefan Timmerman, weet wederom zijn doelpunt niet te maken. Maar, met vier assists kon hij ook tevreden zijn.

Niks weggegeven, veel kansen gecreëerd en zes doelpunten gemaakt. Klasse. Zaterdag staat wederom een thuiswedstrijd op het programma. SV Lelystad komt dan op bezoek.

Gerwin Schaap

Patrick Timmerman

Walid el Achak

Jesper Claassen

BAS JO15-1 - NUNSPEET C2: 6 - 0 (4 - 0)

13' doelpunt 1 - 0  Jesper Claassen (Stefan Timmerman)
15' doelpunt 2 - 0  Patrick Timmerman (Stefan Timmerman)
24' doelpunt 3 - 0  Walid el Achak (-)
32' doelpunt 4 - 0  Patrick Timmerman (-)

47' doelpunt 5 - 0  Gerwin Schaap (Stefan Timmerman)
55' doelpunt 6 - 0  Gerwin Schaap (Stefan Timmerman)