Nunspeet C1 6 - 0  BAS JO15-1
21-1-2012, 10:15 uur
De Wiltsangh, Sportlaan 1 Nunspeet

BAS verliest dik in Nunspeet

Vorige week werd er al gespeeld tegen eersteklasser Go Ahead Kampen C1. Deze week waren we op bezoek bij Nunspeet C1, bovenaan in de eerste klasse. Gewonnen werd er helaas niet. Nunspeet was vandaag een maatje te groot voor BAS, er werd dan ook met 6-0 verloren.

Iedereen was aanwezig, maar de nog altijd geblesseerde Walid el Achack kon maar tien minuten spelen. David had woensdag niet getraind, kon dus naast Walid plaats nemen.

BAS begon goed. In de eerste vijf minuten was het balbezit voor BAS, Nunspeet werd daarna langzaam sterker. BAS werd achteruit gedrukt en kon sporadisch bij de goal van Nunspeet komen. In de 23e minuut kwam Nunspeet dan ook op voorsprong. De bal kwam, na een doeltrap, voor de voeten van de nunspeetse spits, 1-0. Niet veel later lag ook de tweede bal achter Hessel. Een keurige aanval over de flank werd van dichtbij binnen getikt.

Vlak voor rust kon BAS de aansluitingstreffer maken, maar Gerwin kon de bal niet tegen het net schieten. Nunspeet wist daarentegen in de blessuretijd nog 3-0 te maken en leek de wedstrijd daarmee al in het slot te gooien.

In de rust werd er geprobeerd de boel weer op scherp te zetten. Ook werd er gewisseld, David kwam erin voor Niels. Walid bleef nog even warmlopen.

In de tweede helft zakte het niveau van de wedstrijd. Nunspeet geloofde het wel, BAS kon aardig meekomen. Walid kwam erin voor Gerwin, maar kon na twee balcontacten weer terug naar de dug-out. Walid kon door zijn verbeningsstoornis, osgood schlatter, geen echte sprint trekken.

Nunspeet kon, net zoals Go Ahead Kampen, in de laatste vijftien minuten drie keer scoren. BAS wist vandaag niet te scoren, iets wat niet vaak gebeurt.

NUNSPEET C1 - BAS JO15-1: 6 - 0