BAS JO15-1 - DVS '33 Ermelo C2 : 2-1

BAS JO15-1 2 - 1  DVS '33 Ermelo C2
25-2-2012, 10:00 uur

BAS wint wederom van DVS

Al drie keer werd er gespeeld tegen DVS’33 dit seizoen en alle drie de wedstrijden werden gewonnen. Ook het vierde duel eindigde in een overwinning voor BAS. In een spannende wedstrijd was het BAS die verdiend met 2-1 won. Doelpuntenmakers aan de kant van BAS waren Yordi Schols en Patrick Woud.

De technische staf kon niet over een geheel fitte selectie beschikken. Gerwin Schaap was nog in Oostenrijk. Walid meldde zich vlak voor aanvang van de wedstrijd af, vanwege griep. Verder was de groep compleet. Tim Suter, woensdag niet getraind, begon op de bank. Patrick Woud maakte zijn competitie debuut.

Scheidsrechter Jos Ripken floot voor het begin van de wedstrijd. DVS’33 begon gelijk met druk zetten, maar had moeite met het fysiek spel van BAS. Het tempo lag hoog. Zowel DVS’33 als BAS kregen de kans om de score te openen. Eerst was het Stefan met een aantal afstandsschoten, daarna Yordi met een kopbal. Veelvuldig opkomend back Jesper kreeg ook zo zijn kansen.

Maar van beide kanten werd er slordig omgegaan met de kansen, waardoor we gingen rusten met een brilstand. Na de rust moesten de middenvelders wat verder uit elkaar spelen en wat ‘slimmer’ vrijlopen. Tim kwam in het veld voor Niels. Patrick schoof een positie naar voren, waardoor Jesper weer in het centrum kon spelen.

BAS startte uitstekend aan de tweede helft. Eerst was het Yordi die, na goed druk zetten van de aanvallers, kon onderscheppen en schoot de 1-0 op het scorebord. Vijf minuten later was het debutant Patrick Woud die de score vergrootte. Het was Stefan die was uitgeweken naar de rechterkant. Patrick vulde de spitspositie in en kon de bal, uit een voorzet van Stefan, simpel binnen tikken.

BAS bleef kansen krijgen en hield achterin goed stand. Verdedigend werden er geen kansen meer weggegeven. Toch werd het in de slotfase nog spannend. DVS’33 wist vijf minuten voor tijd de aansluitingstreffer te maken uit de corner. Desondanks hield BAS prima stand.

Volgende week uit naar Zwart-Wit. Aanhaken of afhaken. Komt dat zien.

Patrick Woud

Yordi Schols

BAS JO15-1 - DVS '33 ERMELO C2: 2 - 1

36' doelpunt 1 - 0  Yordi Schols (-)
41' doelpunt 2 - 0  Patrick Woud (Stefan Timmerman)