BAS JO15-1 - VVOG C2 : 10-1

BAS JO15-1 10 - 1  VVOG C2
5-5-2012, 10:00 uur

BAS walst over VVOG heen

BAS trakteerde het publiek op een heus doelpuntenfestijn. Het was eenrichtingsverkeer richting het doel van Vvog, dat wel eens beter voor de dag kwam. Nog voor rust wist BAS er al zes te maken. Na rust nam BAS wat gas terug, maar wist nog wel vier keer te scoren.

Vooraf kon de technische staf niet over een volledige selectie beschikken. Aanvoerder Yordi Schols moest de B1 versterken, Patrick Woud was net bij de kaakchirurg geweest en kon nog niet spelen. Gelukkig bleek David Maduro wel fit te zijn en kon een helft meespelen.

De wedstrijd ging gelijk op. Beide ploegen kregen enkele kleine kansen, maar het was BAS die als eerste een kans benutte. Joran omspeelde zijn directe tegenstander, dribbelde naar binnen en werd naar beneden getrokken. Scheidsrechter Jos twijfelde geen moment en wees naar de penalty stip. Topscoorder Stefan Timmerman ging achter de bal staan en schoot de bal hard tegen de touwen.

Binnen de minuut was het al 2-0. Het was wederom Joran die de actie inzette en de bal panklaar, op de zestien, afleverde bij Niels. Zijn schot werd eerst nog gepareerd, Gerwin kopte de rebound op de lat en uiteindelijk was het toch Niels, die de bal binnen knalde. Toen Stefan in de 16e minuut de 3-0 op het scorebord zette gingen alle remmen los.

Gerwin scoorde door middel van een sliding, na een prachtige steekbal van Patrick. Stefan mocht wederom vanaf de penaltystip binnen knallen. Joran wist met een harde diagonale knal ook zijn doelpuntje mee te pikken, ditmaal was het Niels met de steekbal. Hierdoor ging BAS met een voorsprong van maar liefst 6-0 gaan rusten.

In de tweede helft nam, zoals bovenaan vermeld, wat gas terug. Desondanks was het BAS die domineerde en na twee minuten lag de 7-0 alweer achter de doelman van Vvog. Stefan tikte de rebound, na een schot van Niels, binnen. Na, overigens, een prima voorbereidende actie van Stefan zelf.

Stefan was ook de belangrijke man bij de 8-0. De rechtsbuiten snelde langs alles en iedereen en bleek niet zelfzuchtig. Walid was goed meegelopen en tikte de bal simpel binnen.

Tien minuten later lag de volgende erin. Jesper kopte een prima corner van Joran door, waardoor Niels helemaal vrij kon binnen schieten. Vvog snakte ondertussen naar het einde van de wedstrijd en BAS werd ondertussen wat nonchalant. Het kreeg zowaar ook een tegendoelpunt. Een afstandschot zeilde prachtig binnen, en hield Hessel kansloos.

Het slotakkoord was gelukkig voor BAS. Joran lanceerde Patrick over de linkerkant en laatstgenoemde ronde uiteindelijk beheerst af.

BAS JO15-1 - VVOG C2: 10 - 1

7' doelpunt 1 - 0  Stefan Timmerman (Joran Petersen)
8' doelpunt 2 - 0  Niels Mangnus (-)
16' doelpunt 3 - 0  Patrick Timmerman (Stefan Timmerman)
19' doelpunt 4 - 0  Patrick Timmerman (Gerwin Schaap)
21' doelpunt 5 - 0  Stefan Timmerman (Niels Mangnus)
30' doelpunt 6 - 0  Joran Petersen (Niels Mangnus)
37' doelpunt 7 - 0  Stefan Timmerman (-)
41' doelpunt 8 - 0  Walid el Achak (Stefan Timmerman)
52' doelpunt 9 - 0  Niels Mangnus (Jesper Claassen)
62' doelpunt 9 - 1
64' doelpunt 10 - 1  Patrick Timmerman (Joran Petersen)