BAS JO15-1 - Go Ahead K. C1 : 2-5

BAS JO15-1 2 - 5 (2 - 2) Go Ahead K. C1
26-11-2011, 11:00 uur

BAS verliest oefenduel

In de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Kampen C1 heeft BAS C1 met 2-5 verloren. Na een 2-2 ruststand wist Go Ahead Kampen in de tweede helft uit te lopen naar een 2-5 overwinning. Doelpuntenmaker aan de kant van BAS was Yordi Schols (2x).

De begeleiding van BAS kon over een voltallige fitte selectie beschikken. David en Patrick konden na een griep en een blessure weer aanschuiven. En begonnen op de bank. Luuk completeerde de bank, waardoor Tim Suter centraal achterin mocht beginnen.

Ondanks een bank vol tweedejaars, kon BAS flink tegenstand bieden aan Go Ahead Kampen. Gerwin stond weer in de spits, Stefan mocht het de linksback weer lastig maken. Het spel was in evenwicht, en beide teams kregen zo hun kansen. Go Ahead wist de score te openen. BAS liet zich niet kennen, binnen een minuut schoot Yordi op aangeven van Joran de 1-1 binnen.

Een sterke periode van BAS begon, Go Ahead had het moeilijk. Stefan was onhoudbaar voor de verdediging van Go Ahead, maar helaas bleven de doelpunten uit. Go Ahead Kampen wist wel te scoren. Maar, net zoals in de eerste helft wist Yordi, binnen de minuut de stand gelijk te trekken.

In de tweede helft gingen Gerwin, Jesper en Niels naar de kant. Luuk kwam samen met Tim centraal achterin. David, Patrick en Yordi werden het middenveld en Walid mocht het in de spits proberen.

BAS had het moeilijk in de tweede helft. De verdediging liep vooral achteruit en op het middenveld konden we het niet belopen. Kansen waren er wel, maar Go Ahead Kampen wist drie keer te scoren.

Aankomende zaterdag weer competitie. Een uitwedstrijd naar Dronten.

Yordi Schols

BAS JO15-1 - GO AHEAD K. C1: 2 - 5 (2 - 2)

17' doelpunt 0 - 1
18' doelpunt 1 - 1  Yordi Schols (Joran Petersen)
27' doelpunt 1 - 2
28' doelpunt 2 - 2  Yordi Schols (-)