BAS JO15-1 - Epe C2 : 4-1

BAS JO15-1 4 - 1  Epe C2
8-9-2012, 10:30 uur

BAS C1 wint eerste competitiewedstrijd

In een matige wedstrijd, van beide ploegen, heeft BAS de eerste drie punten van het seizoen weten binnen te slepen. Waar Epe vooral verdedigde, was het BAS die een enorme partij kansen om zeep wist te helpen. Doelpuntenmakers aan de kant van BAS waren Jerry van Lienden (3x) en Walid el Achack.

Vooraf bleek Hessel niet in staat om te keepen. Hij bleef met een longontsteking thuis. Gelukkig was ex-keeper Sam Schurink zo vriendelijk om de handschoenen weer aan te trekken en liet zien, het zeker nog niet verleerd te zijn. Verder sloot Ruben weer aan, maar zou alleen bij nood worden ingebracht.

BAS begon voortvarend. Vooral Jerry bleek erg gretig in het eerste kwartier. Verscheidende keren wist de buitenspeler de achterlijn te halen. Effectief werd het pas, toen Jerry zelf oog in oog kwam te staan met de doelman van Epe. Na steekballen van Gerwin en Patrick wist Jerry tweemaal te scoren. Met twee goals binnen het kwartier leek Epe rijp voor de slacht.

Een slachtpartij werd het zeker niet. BAS had duidelijk het versier niet op scherp. Met name Patrick Woud wist zich geen raad met de vele kansen. Het hield Epe in leven. Gelukkig deed de achterhoede wel zijn taak, waardoor BAS kon gaan rusten met een 2-0 voorsprong.

Na rust hetzelfde spelbeeld. BAS met de kansen, Epe verdedigde en probeerde er met een counter uit te komen. Het leverde Epe zelfs een treffer op. Gelijk na rust kon de spits van Epe de bal vrij binnen tikken.

Walid schoot kort daarna, met een mooi afstandschot, het verschil weer naar twee doelpunten. Waardoor BAS vrolijk verder kon met het verprutsen van kansen. Toch wist BAS nog eenmaal te scoren. Jerry bepaalde de eindstand, met een eenzelfde doelpunt als voorgaande twee. Ditmaal met Marcel als aangever.

Jerry van Lienden

Walid el Achak

BAS JO15-1 - EPE C2: 4 - 1

5' doelpunt 1 - 0  Jerry van Lienden (Gerwin Schaap)
15' doelpunt 2 - 0  Jerry van Lienden (Patrick Woud)
37' doelpunt 2 - 1
40' doelpunt 3 - 1  Walid el Achak (Casper Fennema)
58' doelpunt 4 - 1  Jerry van Lienden (Marcel de Boer)