VVOG C2 0 - 1 (0 - 0) BAS JO15-1
1-10-2016, 08:30 uur
De Strokel, Strokelweg 1 Harderwijk

De eerste drie punter

Onze wedstrijd startte tegelijk met het hordelopen van atletiekvereniging Athlos. Ja, we werden door de omroeper goed op de hoogte gehouden van wat er zich naast ons afspeelde. Tussen de witte lijnen kregen wij een groene storm over ons heen. Het duurde zeker het eerste kwartier voordat we onszelf de wedstrijd in wisten te knokken. Hierna kon ook de keeper van VVOG aan de bak, maar werd de rust zonder doelpunten bereikt. Geen wissels in de rust, Lauran was alleen mee als supporter en Lucas wilde/kon eigenlijk alleen bij nood het veld in. Zo gingen dezelfde elf de tweede helft starten, maar dit maal met meer overtuiging dan de eerste helft. Dit betaalde zich binnen tien minuten uit in het enige doelpunt van de wedstrijd. Een steekbal in de diepte werd weggetrapt door de ver voor zijn doel spelende VVOG keeper. Deze bal viel voor de voeten van Aimen en van een meter of dertig wist Aimen de bal in het verlaten doel te krijgen. De wedstrijd kwam nu in een fase dat deze beslist had kunnen worden in ons voordeel. Echter viel er geen 0-2 en moest in de slotfase met man en macht de voorsprong verdedigd worden. Met twee keer een bal op de lat gingen we door het oog van de naald. Ging het vorige week mis in blessuretijd, nu konden de (acht!) extra minuten geen verschil maken en werd daardoor de eerste overwinning in de competitie behaald.

Aimen El Achak

VVOG C2 - BAS JO15-1: 0 - 1 (0 - 0)

43' doelpunt 0 - 1  Aimen El Achak (-)

Speler van de wedstrijd: Lucas de Vet

Opstelling BAS JO15-1 (4-3-3):