BAS JO15-1 - Lelystad '67 C3 : 1-5

BAS JO15-1 1 - 5 (0 - 4) Lelystad '67 C3
8-10-2016, 10:30 uur

Verloren

Na twee ongeslagen wedstrijden hebben we zaterdagmorgen weer een nederlaag moeten slikken. Verrast door de aanwezige snelheid van de aanvallers van de tegenstander liepen we al vroeg in de wedstrijd achter de feiten aan. Waar we vorige week de sterke openingsfase van de tegenstander wisten te overleven, keken we nu naar een 0-4 achterstand aan te kijken. In de omschakeling van aanvallen naar verdedigen werden wij driemaal geklopt. De tegenstander maakte goed gebruik van de ruimte achter onze verdediging en sneed daar als een warm mes door de boter heen. Zelf creëerden wij ook goede kansen in de eerste helft. Giorgino had schotkansen, Elijah kwam vrij voor de keeper. En ook de corners van Coen waren gevaarlijk met ballen die van de lijn moesten worden gehaald. Helaas geen doelpunt(en) en na de rust begonnen wij sterk aan de tweede helft. Giorgino kwam vrij voor de keeper, Cas mikte de bal tegen de paal en uiteindelijk was het Niek die ons wel op het scorebord wist te krijgen. We zaten nu een stuk beter in de wedstrijd. Luca kwam vanaf de linksachter positie een paar keer mee naar voren. Lauran, met gebroken vinger, kon op rechts de snelheid van de tegenstander enigszins beteugelen. Op het middenveld Aimen die de boel controleerde. Voorin echter het vizier onvoldoende afgesteld. Het niveau bleek lastig vol te houden en gaandeweg de tweede helft kwam de wedstrijd weer in evenwicht. Uiteindelijk scoorde Lelystad nog eens uit de corner toen de bal van richting werd veranderd.

Niek Christiaanse

BAS JO15-1 - LELYSTAD '67 C3: 1 - 5 (0 - 4)

3' doelpunt 0 - 1
13' doelpunt 0 - 2
18' doelpunt 0 - 3
24' doelpunt 0 - 4

48' doelpunt 1 - 4  Niek Christiaanse (-)