BAS JO15-1 - Zwart Wit '63 JO15-1 : 0-4

BAS JO15-1 0 - 4 (0 - 3) Zwart Wit '63 JO15-1
29-10-2016, 10:30 uur

Twee gezichten

Een wedstrijd met twee gezichten deze zaterdag tegen Zwart Wit'63. De eerste helft waren we vrij aardig, de tegenstander kreeg veel ruimte en vrijheid van ons. Ruststand 0-3. In een wat kortere tweede helft (er werd eerder afgefloten) beten we goed van ons af en gingen we minimaal gelijk op met de tegenstander. We stonden beter georganiseerd, de linies sloten goed op elkaar aan. Zodoende ontstonden er veel duels, met name op het middenveld. Het middenveld-gevecht werd kort gehouden door de scheidsrechter en af en toe opgevrolijkt door een aardige combinatie. Veel kansen ontstonden er echter niet voor beide doelen. Zwart Wit wist nog wel een foutje in onze opbouw af te straffen. Maar gelukkig werd er wilskracht en karakter getoond en lieten we niet over ons heen lopen. Dit is wel een winstpunt in vergelijking met andere wedstrijden.

BAS JO15-1 - ZWART WIT '63 JO15-1: 0 - 4 (0 - 3)