EFC '58 C1 1 - 4  BAS JO15-1
12-11-2016, 10:00 uur
De Zanderij, Oude Telgterweg 205 Ermelo

Een gemakkelijke zaterdagmorgen

Een gemakkelijke zaterdagmorgen, dat hebben we dit seizoen eigenlijk nog niet eerder gehad. De tegenstand van EFC'58 was gering, onze grootste tegenstander was eigenlijk onszelf. Binnen vijf minuten stonden we al drie keer vrij voor de keeper. De uiteindelijk 1-0 na dik twintig minuten voetballen bleek dan ook een hele opluchting. Het spel was af en toe vrij rommelig. Het positiespel ontbrande niet echt. De tweede helft begon weer voortvarend. Terwijl de meegereisde ouders nog aan de koffie zaten wisten we de kansen nu wel gelijk af te ronden. We breiden de voorsprong snel uit naar 3-0 en de wedstrijd was toen wel gespeeld. Het derde doelpunt was de mooiste van de morgen. Een mooi uitgespeelde aanval over onze linkerflank kon door Donanto van dichtbij voor een leeg doel worden ingetikt.

Elijah Requena

Donanto Schuman

Niek Christiaanse

EFC '58 C1 - BAS JO15-1: 1 - 4

24' doelpunt 0 - 1  Elijah Requena (-)
36' doelpunt 0 - 2  Elijah Requena (-)
41' doelpunt 0 - 3  Donanto Schuman (Giorgino Gertsen)
60' doelpunt 0 - 4  Niek Christiaanse (Donanto Schuman)