BAS JO15-1 - Horst FC C1 : 2-1

BAS JO15-1 2 - 1 (1 - 0) Horst FC C1
19-11-2016, 10:30 uur

Drie op een rij

Het was zaterdagmorgen even schrikken toen Luc en Coen berichten dat zij niet konden voetballen. Luc ziek en Coen kampte met een onwillige kuitspier. De elf overgebleven spelers (Donanto was ook afwezig) moesten het gaan doen en deden dit, achteraf gezien, met verve. Na een wat inspiratieloze warming up was het begin van de wedstrijd niet veel beter (Lauran en Giorgino uitgezonderd die gelijk van zich lieten spreken). Het was wat tammetjes allemaal. Aangewakkerd door de eerste regenbui, of de aanwezige toeschouwers, stonden we ineens beter op het veld. De opbouw van de tegenstander werd goed verstoord en het veldoverwicht was daar. Elijah verzuimde vrij voor de keeper ons op voorsprong te zetten, iets wat Cas later wel lukte. Eerst een mannetje uitkappen en op zijn schot had de keeper geen antwoord. Met een verdiende 1-0 de rust in. De tweede helft ging op dezelfde voet verder. Giorgino pakte de bal van de tegenstander af in de opbouw en kon door naar de keeper, de keeper pareerde echter zijn inzet. Achterin hielden we de rijen goed gesloten. Joost Jan speelde weer als ausputcher en onderschepte een gevaarlijke diepe bal. Luca stond telkens ook goed gepositioneerd en speelde een puike wedstrijd. Anders was daar ook krijger Roy nog. Roy die na zijn doelpunt (droge knal in de onderhoek) wellicht wat overmoedig werd, zijn actie van achteruit moest hij herstellen ten koste van een strafschop. Deze werd echter overtuigend naast geschoten en zo leek een spannende slotfase afgewend. Leek, want een paar minuten voor tijd dwarrelde een bal toch achter Joost Jan. Heel erg spannend werd het echter niet meer. Zo boekten we een verdiende overwinning. Gezien het aantal beschikbare spelers een goede prestatie.

Cas Groot Koerkamp

Roy Woud

BAS JO15-1 - HORST FC C1: 2 - 1 (1 - 0)

24' doelpunt 1 - 0  Cas Groot Koerkamp (-)

46' doelpunt 2 - 0  Roy Woud (Elijah Requena)