WZC Wapenveld C1 5 - 3 (1 - 0) BAS JO15-1
21-1-2017, 10:15 uur
Monnikenbos, Zandbergen 4 Wapenveld

WZC uit

In Wapenveld hebben we gisteren drie mooie doelpunten weten te scoren. Roy via een individuele actie en Giorgino kon tweemaal scoren na een uitgespeelde aanval. De eerste helft kenmerkte zich als wat onwennig. Er was goede wil, maar aan de uitvoering schortte een en ander. Dat ging de tweede helft gelijk een stuk beter toen we onze opgelopen achterstand ombogen. Waar we de 1-3 op onze schoen hadden ging in de tegenstoot de tegenstander met de 2-2 aan de haal. Hierna was het een open wedstrijd met meerdere goede aanvallen van beide kanten. Uiteindelijk was het de thuisploeg die aan het langste eind trok. Lauran supporterde zijn ploeg vanuit de dug-out. Hij wist vrijdag met de gymles zijn vinger voor de tweede keer dit seizoen te breken. Waarschijnlijk zullen we het dus weer zo'n twee weken zonder hem moeten doen.

Giorgino Gertsen

Roy Woud

WZC WAPENVELD C1 - BAS JO15-1: 5 - 3 (1 - 0)

3' doelpunt 1 - 0

37' doelpunt 1 - 1  Roy Woud (Niek Christiaanse)
39' doelpunt 1 - 2  Giorgino Gertsen (Elijah Requena)
47' doelpunt 2 - 2
51' doelpunt 3 - 2
55' doelpunt 4 - 2
58' doelpunt 4 - 3  Giorgino Gertsen (Roy Woud)