BAS JO15-1 - Hierden C2 : 5-1

BAS JO15-1 5 - 1 (2 - 1) Hierden C2
18-2-2017, 10:30 uur

Goede herstart

Wat een ongekende luxe de afgelopen twee wedstrijden met in totaal twaalf gescoorde doelpunten waarvan elf in het doel van de tegenstander. Hadden we het er voor de winterstop nog wel eens over dat we moeilijk tot scoren kwamen nu lijken het warme broodjes die over de toonbank gaan. Ook Hierden moest er zaterdag aan geloven. De teller stokte uiteindelijk bij vijf. In de eerste helft was er nog sprake van een wedstrijd die twee kanten op ging. Zelf namen wij een snelle voorsprong doordat wij de wedstrijd feller starten dan de tegenstander. Het lukte ons nog niet om de wedstrijd in zijn geheel naar ons toe te trekken. De wedstrijd ging op en neer en Cas maakte er 1-1 van met zijn sterke linkerbeen. Gelukkig maakte Roy net voor rust zijn tweede van de wedstrijd door hard en hoog in te schieten. Vanaf de aftrap in de tweede helft trokken we de wedstrijd naar ons toe, we gingen zelf zuiniger om met de bal en het lukte om de bal gemakkelijker af te pakken dan in de eerste helft. Zodoende werd er eigenlijk alleen maar op de helft van Hierden gespeeld en het was dan ook wachten op de beslissing. Na weer mooie mogelijkheden gekregen te hebben wist uiteindelijk Bram, met een geplaatste kopbal, de 3-1 aan te tekenen. Gelijk hierna verzilverde Coen een vrije trap door deze mooi in de verre hoek te krullen. We kregen de mogelijkheden om de score verder op te voeren, maar Cas kijkt te veel naar Man. United tegenwoordig en wist niet in het goede doel te scoren. Elijah deed dit wel en zette de uitslag op 5-1.

Roy Woud

Coen Grafhorst

Bram ter Beek

Elijah Requena

BAS JO15-1 - HIERDEN C2: 5 - 1 (2 - 1)

2' doelpunt 1 - 0  Roy Woud (Elijah Requena)
24' doelpunt 1 - 1  Cas Groot Koerkamp (-)
35' doelpunt 2 - 1  Roy Woud (-)

50' doelpunt 3 - 1  Bram ter Beek (-)
51' doelpunt 4 - 1  Coen Grafhorst (-)
62' doelpunt 5 - 1  Elijah Requena (Giorgino Gertsen)

Opstelling BAS JO15-1 (4-3-3):