BAS JO15-1 - Zwart Wit '63 JO15-1 : 5-7

BAS JO15-1 5 - 7 (3 - 5) Zwart Wit '63 JO15-1
5-10-2019, 11:00 uur

Doelpuntrijk

Aan doelpunten was er zaterdag wederom geen gebrek. Zwart Wit'63 kwam op bezoek en ook deze tegenstander zou weer een hele kluif worden was de verwachting. De oefenwedstrijd van vorige week bleek erg nuttig te zijn geweest. We waren veelvuldig in de opbouw en toonden ons hier erg sterk in. Het lukte ons meer dan eens om onze aanvallers van bruikbare ballen te voorzien. Het was dan ook onze eerste kans die van achteruit werd opgebouwd en uiteindelijk via Bram bij Kevin kwam. Kevin kon door richting de keeper en ronde beheerst af. Een prima start die even later door de zelfde Kevin met een uitgekiende vrije trap met een tweede treffer werd bekroond. Heel lang konden we hier niet van genieten. Vanaf de aftrap trok Zwart Wit'63 ten aanval, heel erg resoluut werd er niet verdedigd en de aansluitingstreffer volgde. Dat het verdedigen resoluter kon bewees de 3-5 ruststand wel.

De tweede helft werd net als de eerste helft goed begonnen. Ook nu weer veelvuldig in de opbouw en vaak ook weer met het gewenste resultaat. Het lukte ons in deze wedstrijd vrij goed de bal in bezit te houden. Toen Zwart Wit na tien minuten de voorsprong vergrootte was dat even slikken. Milan bracht met twee treffers gelukkig snel de spanning terug en toen was het ineens hectisch, enerverend en moest ook de scheidsrechter flink aan de bak. In het laatste kwartier gebeurde er voldoende. De spanning steeg bij beide ploegen en de supporters langs de lijn. Het lukte ons, ondanks enkele kleine kansen, net niet om de gelijkmaker te scoren. In plaats daarvan besliste Zwart Wit kort voor tijd het duel. Zo was er na afloop sprake van een dubbel gevoel. Enerzijds tevreden over het veldspel met vijf gescoorde doelpunten en anderzijds, ondanks de gescoorde doelpunten, toch geen resultaat hebben. Dat gebeurt niet vaak!

Milan Hessenberg

Kevin Lans

Thijs ter Beek

BAS JO15-1 - ZWART WIT '63 JO15-1: 5 - 7 (3 - 5)

8' doelpunt 1 - 0  Kevin Lans (Bram den Teuling)
16' doelpunt 2 - 0  Kevin Lans (-)
17' doelpunt 2 - 1
20' doelpunt 2 - 2
25' doelpunt 2 - 3
26' doelpunt 3 - 3  Thijs ter Beek (Giel Junte)
33' doelpunt 3 - 4
35' doelpunt 3 - 5

46' doelpunt 3 - 6
51' doelpunt 4 - 6  Milan Hessenberg (-)
55' doelpunt 5 - 6  Milan Hessenberg (-)