BAS JO15-1 - VSCO '61 JO15-1 : 8-0

BAS JO15-1 8 - 0 (6 - 0) VSCO '61 JO15-1
21-12-2019, 11:30 uur

De nul

Een passend sluitstuk hebben onze jongens ons afgelopen zaterdag gegeven. Met name in de eerste helft was het wervelend en doeltreffend. Vooraf was het even paniek. We hadden onze afwezige vakantiegangers, maar Julian werd 's morgens ziek wakker. En dat betekende een speler tekort. Mike en Silvijn werden uit bed gebeld en sloten zich bij ons aan. Mike speelde op de plek van Julian en verder was de opstelling gelijk aan vorige week. Tot blijdschap van Jorrit arriveerde Jesper net voor het beginsignaal om de scheidsrechter van dienst te assisteren. Op ons kunstgrasveld openden we (net als vorige week) snel de score en net als vorige week gingen we door met het samenspelen van kansen en dit maal ook het afmaken hiervan. Het mooiste doelpunt was van Kevin na de voorbereidende actie van de op dreef zijnde Patrick met Giel. De teller stond bij de rust op zes doelpunten en dit was toch een ongekende weelde! Er was eigenlijk geen vuiltje aan de lucht. Gerben moest slechts twee keer handelend optreden waarbij we de redding met zijn voeten al bijna telden als doelpunt. Verder was het een en al BAS wat de klok sloeg. Gerben ging de tweede helft voetballen op de plek van Mike en Silvijn ging ons doel verdedigen. De kansen bleven we krijgen, maar tegenstander VSCO bood wel degelijk meer tegenstand dan in de eerste helft. Het duurde dan ook even voor we weer doel wisten te treffen. Kevin gaf voor en Milan kwam goed voor zijn man om binnen te tikken. Aan de andere kant had Silvijn het iets drukker gekregen, had VSCO misschien wel een doelpunt verdiend, maar hielden we voor het eerst in de competitie de nul! De eindstand werd bepaald op 8-0. Lars had zijn derde assist in huis en Milan omspeelde de keeper en schoot raak.

Patrick Zondag

Milan Hessenberg

Kevin Lans

BAS JO15-1 - VSCO '61 JO15-1: 8 - 0 (6 - 0)

2' doelpunt 1 - 0  Milan Hessenberg (Kevin Lans)
10' doelpunt 2 - 0  Kevin Lans (-)
16' doelpunt 3 - 0  Patrick Zondag (Lars Fidder)
19' doelpunt 4 - 0  Kevin Lans (Patrick Zondag)
21' doelpunt 5 - 0  Patrick Zondag (Lars Fidder)
27' doelpunt 6 - 0  Patrick Zondag (-)

51' doelpunt 7 - 0  Milan Hessenberg (Kevin Lans)
70' doelpunt 8 - 0  Milan Hessenberg (Lars Fidder)

Opstelling BAS JO15-1 (4-3-3):