BAS JO15-1 - Harde 't JO15-1 : 0-8

BAS JO15-1 0 - 8 (0 - 4) Harde 't JO15-1
23-11-2019, 11:30 uur

Pak slaag

Een van de drie ploegen die samen met Hierden en FC Horst uit gaan maken wie zich tot kampioen van de najaarscompetitie mag kronen kwam op bezoek; 't Harde JO15-1. Een zware kluif wat ons na ongeveer een minuut spelen al een achterstand opleverde. We kregen de bal maar niet weg en het laatste tikje werd van dichtbij gegeven. We herstelden ons enigszins, maar bleven de handen vol houden aan de voorwaartsen van de tegenstander. Len redde ons nog eens knap met een mooie sliding en 't Harde toonde zich ook niet altijd even bekwaam in de afronding. Er werd ook gewisseld, Jasper voor Thijs en Patrick voor Bram, maar desondanks was het toch wachten op de tweede tegentreffer en toen deze gevallen was volgden ook de derde en vierde tegentreffer nog voor het rustsignaal. Uiteraard was er een en ander te bespreken in de rust. De tweede helft werd begonnen en net als bij momenten in de eerste helft speelden we van achteruit. Tot veel succes leidde het niet. De helft van de tegenstander werd mondjesmaat bereikt en geregeld namen zij de aanval over. De ingevallen Lianne stond haar mannetje en we hielden de tegenstander nog even van scoren af. Aan de andere kant kregen we via Patrick een klein kansje. Zijn schot kwam in de handen van de keeper. 't Harde wist wel doel te treffen. Net als in de eerste helft ging het even snel achter elkaar. Tussendoor kreeg Milan onze grootste kans, maar weer was er een redding van de keeper. Het slotakkoord was voor 't Harde toen zij een corner bij de tweede paal binnen tikten. Dit was gelijk het einde van de wedstrijd en dropen we na het pak slaag toch wel een beetje af. Een ruime nederlaag die op sommige momenten toch te gemakkelijk tot stand kon komen. Het was ook de eerste competitiewedstrijd waarin wij zelf niet tot scoren kwamen. Dat zal komende zaterdag in ieder geval beter moeten!

BAS JO15-1 - HARDE 'T JO15-1: 0 - 8 (0 - 4)