v.v. Hattem JO15-1 8 - 2 (3 - 0) BAS JO15-1
Vriendschappelijke wedstrijd
28-9-2019, 10:15 uur
Sportpark het Achterveen, Konijnenbergerweg 2-C Hattem

Oefenwedstrijd

Langer en beter de bal in bezit kunnen houden plus het verdedigen van de ruimte in de rug achter onze laatste linie waren voor de wedstrijd tegen Hattem de belangrijkste aandachtspunten. Balbezit werd er bij tijd en wijle goed gehouden. En ook zeker de opbouw van achteruit kon telkens uitgevoerd worden. Wel hadden we moeite met de balcontrole om dat het kunstgrasveld erg snel en glad was. Onze keeper had het wat drukker dan zijn collega aan de overkant. Onze middenvelders (Thijs, Giel en Gerben) vonden moeilijk onze aanvallers, toch kwamen we tot enkele schoten van afstand. Nadat we al enkele diepe ballen van de tegenstander goed wisten te verdedigen (de scheidsrechter toonde zich ook een keer genadig) moesten we toch een tegendoelpunt incasseren toen de spits diep werd gestuurd en de bal over Milan in het doel plaatste. Voor de rust werd de schade nog groter (3-0) en dat was iet wat onnodig. De tweede helft werd weer fris begonnen. De bal hielden we nog gemakkelijker dan in de eerste helft in bezit. De aanvallers kwamen meer in het spel voor en het doelpunt van Thijs (wederom een afstandsschot) was op dat moment meer dan verdient te noemen. Heel erg jammer was dan ook het doelpunt wat Hattem wist te scoren vanaf de aftrap. De moed zakte ons op dat moment even in de schoenen en Hattem wist hier wel raad mee en breide de score gemakkelijk uit. Wederom Thijs deed wat terug (keurige vrije trap), maar ook Hattem wist nog te scoren. Zodoende een ruim uitgemeten nederlaag waarbij we zeker kansen hadden om meer te scoren.

Thijs ter Beek

V.V. HATTEM JO15-1 - BAS JO15-1: 8 - 2 (3 - 0)

21' doelpunt 1 - 0
33' doelpunt 2 - 0
35' doelpunt 3 - 0

43' doelpunt 3 - 1  Thijs ter Beek (Milan Hessenberg)
44' doelpunt 4 - 1
48' doelpunt 5 - 1
51' doelpunt 6 - 1
54' doelpunt 6 - 2  Thijs ter Beek (-)