BAS JO15-1 - Swift '64 JO15-1 : 5-0

BAS JO15-1 5 - 0 (3 - 0) Swift '64 JO15-1
20-1-2020, 19:00 uur

Op de verjaardag van Lianne..

..kwam Swift'64 bij ons op bezoek. Dat dit wat met de mens doet was wel duidelijk. Er werd aandachtiger geluisterd, zorgvuldiger warm gelopen, er was meer concentratie in het positiespel, en dit alles voordat de wedstrijd nog maar was begonnen. Het kon dan ook niet anders dan dat er een rode storm over het veld zou razen. Vanaf het begin signaal gingen we er volledig voor. Soms waren we nog even ongelukkig of iets gespannen (de bal kwam niet altijd aan). Ons eerste doelpunt gaf ons het zetje wat we nodig hadden. Voorin waren sneltreinen Milan en Patrick van begin af aan al op toeren. Eerstgenoemde liet de verdedigers zijn hielen zien en plaatste de bal langs de keeper. Thijs, die voor de verandering in de achterhoede was geposteerd, domineerde daar samen met Tim. Zo kwam Swift'64 eigenlijk niet in het spel voor. Er werd ze weinig tijd en ruimte gegeven. We zaten er dus lekker kort op en via Milan scoorden we voor rust nog tweemaal. Tevredenheid in de rust. Natuurlijk zo doorgaan en soms mocht er in de opbouw meer risico worden genomen. Ook mocht er meer rust en overzicht worden getoond. We gingen de tweede helft door waar we waren gebleven. Er werd een aanval mooi uitgespeeld van links naar rechts en zo kon Kevin in de lange hoek raak schieten. De ruimtes op het veld werden groter. Daar konden we op het middenveld goed van profiteren. Kansen bleven we krijgen, Milan scoorde nog eens en zo werd de eindstand 5-0.

Milan Hessenberg
4x

Kevin Lans

BAS JO15-1 - SWIFT '64 JO15-1: 5 - 0 (3 - 0)

12' doelpunt 1 - 0  Milan Hessenberg (Thijs ter Beek)
16' doelpunt 2 - 0  Milan Hessenberg (-)
26' doelpunt 3 - 0  Milan Hessenberg (Bram den Teuling)

42' doelpunt 4 - 0  Kevin Lans (Bram den Teuling)
53' doelpunt 5 - 0  Milan Hessenberg (-)

Opstelling BAS JO15-1 (4-3-3):