Stroe JO15-1 7 - 1 (3 - 0) BAS JO15-1
1-2-2020, 10:15 uur
De Bosrand, Tolnegenweg 36 Stroe

Slappe hap

Met een uitwedstrijd tegen Stroe openden we de competitie. We mistten Lars en Jorrit. Thijs en Tim zaten op de bank. De openingsfase was voor Stroe. De linksbuiten was ons te snel af en scoorde beheerst in de lange hoek. De tweede mogelijkheid van Stroe werd ook gelijk afgemaakt (het inschieten kon wel wat moeilijker worden gemaakt) en zo stonden we met tien minuten 2-0 achter. We herstelden ons enigszins. Jorrit was ondertussen in Stroe aangekomen en nu kwamen we ook gelijk in de buurt van het doel, Patrick had onze grootste kans (helaas tegen de keeper). Het teamgevoel leek te ontbreken in de eerste helft. We hielpen elkaar te weinig. Er lagen bijvoorbeeld best wel wat ruimtes om met het balbezit meer samenspel te laten zien. Een foutje met de bal in de achterhoede betekende een 3-0 ruststand. De goede moed voor de tweede helft was al snel verdwenen. Stroe begon net zo voortvarend als in de eerste helft, wij stelden daar net als in de eerste helft te weinig tegenover. Eerlijk gezegd gewoon een slappe hap. Toen we na deze tegentreffers eindelijk de schroom iets van ons af hadden gegooid zagen we een paar glimpen van ons elftal. Patrick zette ons op het scorebord. Tot tweemaal toe was er een slotakkoord van Stroe en zo werd de nederlaag weer te ruim bemeten en daar zouden we toch meer eergevoel voor mogen tonen om dat niet toe te staan.

Patrick Zondag

STROE JO15-1 - BAS JO15-1: 7 - 1 (3 - 0)

3' doelpunt 1 - 0
9' doelpunt 2 - 0
24' doelpunt 3 - 0

37' doelpunt 4 - 0
45' doelpunt 5 - 0
53' doelpunt 5 - 1  Patrick Zondag (Milan Hessenberg)